کانکشن چیست

کانکشن چیست؟


ایمپلنت دندان همانطور که می دانید روشی برای درمان بی دندانی می باشد. به علت مزایای زیادی که این درمان نسبت به دیگر درمان ها دارد از محبوبیت بالایی برخوردار است. می توان گفت ایمپلنت دندان بهترین روش درمانی برای بی دندانی است.

اما ایمپلنت دندان در این سال ها تغییرات بسیاری کرده است. این تغییرات باعث شده تا این درمان بهبود های زیادی کند و مزایای بیشتری داشته باشد. باید بدانید که در این درمان از محصولات متفاوتی استفاده می شود. به صورت کلی ایمپلنت دندان دارای سه بخش اصلی است. این سه بخش به شرح زیر می باشد:

  • اباتمنت
  • روکش ایمپلنت
  • فیکسچر یا پایه ایمپلنت

سه بخش اصلی ایمپلنت دندان

همانطور که در بالا مشاهده کردید ایمپلنت دندان دارای سه بخش اصلی می باشد. در ابتدا باید گفت فیکسچر بخشی است که در درون استخوان فک قرار می گیرد و دیگر بخش ها بر روی آن قرار داده می شوند. فیکسچر در این درمان وظیفه مهمی را بر عهده دارد به همین علت نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

اباتمنت بخش دوم از ایمپلنت دندان است. در حقیقت این بخش، فیکسچر را به تاج دندان متصل می کند. باید در نظر داشته باشید که این بخش پس از جوش خوردن فیکسچر با استخوان فک بر روی فیکسچر قرار می گیرد و دارای انواع متفاوتی است.

سه بخش اصلی ایمپلنت دندان

سومین و آخرین بخش نیز روکش ایمپلنت نام دارد. این بخش بر روی اباتمنت قرار می گیرد و ظاهری همانند دندان را به شما ارائه می دهد. می توان گفت پس از قرار دادن روکش ایمپلنت بر روی اباتمنت این درمان به پایان رسیده. البته می توان گفت روکش ایمپلنت نیز در انواع متفاوتی ساخته می شود.

کانکشن چیست؟

همانطور که در بالا نیز گفته شد ایمپلنت دندان بخش های متفاوتی دارد. کانکشن یکی از این بخش ها است. به صورت ساده باید گفت کانکشن نوع و طریقه اتصال اباتمنت به فیکسچر است. این بخش نیز دارای ویژگی های خاصی است که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.

کانکشن چیست؟

زمانی که پزشک متخصص فیکسچر را در درون استخوان شما قرار می دهد. شما در معرض انواع زیادی از باکتری ها قرار می گیرید. به همین علت نیز نوع و خود کانکشن از اهمیت زیادی برخوردار است. به همین علت نیز ما در این مقاله به بررسی آن می پردازیم.

انواع کانکشن

همانطور که در ابتدای مقاله نیز گفته شد ایمپلنت دندان در طی سال ها تکامل های زیادی داشته است. به همین دلیل دو نوع کانکشن برای این درمان ارائه شده است. این دو نوع کانکشن به شرح زیر است:

  • کانکشنInternal  (داخلی)
  • کانکشن External (خارجی)

کانکشن External چیست؟

همانطور که از اسم این کانکشن مشخص است به صورت خارجی می باشد. یعنی بخشی از فیکسچر از استخوان شما خراج می ماند. به صورت ساده باید گفت فیکسچر و اباتمنت توسط کانکشن، از خارج استخوان به یک دیگر متصل می شوند.

External چیست؟

مزایای کانکشن External

این نوع کانکشن مدت زمان زیادی است که در بازار وجود دارد به همین علت نیز تجربه خود را در این زمینه پس داده. در حقیقت می توان گفت به علت قدمت این کانکشن اطلاعات زیادی از آن موجود است. از طرفی دیگر این کانکشن سازگاری بالایی را در بین سیستم های ایمپلنت مختلف دارد.

معایب کانکشن External

همانطور که می دانید هر محصول دارای معایب خاص خود می باشد و کانکشن های External نیز از این قاعد مستثنا نیستند. از معایب جدی کانکشن Externalمی توان به شل شدن آن یا تغییر شکل دادن در طول زمان اشاره کرد. حتی در برخی از موارد گزارش شده که این کانکشن ها شکسته اند.

کانکشنInternal  چیست؟

دومین نوع از کانکشن ها Internal  نام دارد. همانطور که از اسم آن مشخص است فیکسچر و اباتمنت از درون فیکسچر به یک دیگر متصل می شوند. به عبارت ساده باید گفت بخشی از اباتمنت در درون فیکسچر قرار می گیرد و به آن متصل می شود.

کانکشنInternal  چیست؟

مزایای کانکشن Internal  

کانکشن های Internal  نسبت به مدل قبلی جدیدتر می باشد و قدمت کمتری دارد. اما دارای مزایای بیشتری است. از مزایای کانکشن Internal  می توان به پایداری و آبندی مناسب آن اشاره کرد. به صورت کلی می توان گفت کانکشن Internal  معایب کانکشن قبلی را بر طرف کرده است.

معایب کانکشن Internal  

همانطور که می دانید و در بالا نیز گفته شد تمام محصولات دارای معایبی می باشند. کانکشن Internal  نیز دارای معایبی است اما میزان و تعداد آنها بسیار کممی باشد. بزرگترین عیب کانکشن های Internal   را می توان قدمت پایین آنها دانست.

کانکشن hexagon چیست؟

در بالا انواع کاکنشن ها مورد بررسی قرار گرفت. هر کانکشن از نظر ظاهر داخلی متفاوت است.  این کانکشن همانطور که از اسم آن مشخص است دارای ظاهر شش ضلعی است. این نوع کانکشن دارای دو مدل می باشد که نوع External آن به دلیل معایب زیادی مانند پایدارای پایین با تولید کمتری روبرو شده است. انواع کانکشن hexagon به شرح زیر است:

انواع کانکشن Hexagon
  • Internal hexagon
  • External hexagon

کانکشن octagon

همانند بالا که توضیح داده شد هر کانکشن دارای ظاهر داخلی خاصی می باشد. همانطور که از اسم این کانکشن مشخص است ظاهر داخلی آن به شکل هشت ضلعی می باشد. این کانکشن بر خلاف مدل قبلی دارای یک نوع است که به صورت Internal می باشد. کانکشن octagon نسبت به مدل قبلی پایداری بالاتری را ارائه می دهد.

مزایا کانکشن octagon

همانطور که در بالا گفته شد این کانکشن دارای پایدارای بالاتری است که یکی از مزایای مهم آن محسوب می شود. این کانکشن می تواند نیرو های وارد شده را به صورت یکسان به فیکسچر ها انتقال دهد. در کل می توان گفت این کانکشن نسبت به مدل قبل دارای طول عمر بالاتری است.

مطالب مشابه


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/implantc/public_html/wp-content/themes/Implan28THM new/comments.php on line 60